"Voša" u škripcu, Radnički "trlja ruke"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 04.07.2013.
11:31
Izvor: Sportske.net

Košarkaški klub Vojvodina Srbijagas nalazi se u ozbiljnom problemu jer do danas nije uplaćen ni evro od neophodnih 30.000 na ime kotizacije za nastup u ABA ligi. Rok za uplatu prve rate ističe 5. jula u ponoć.

Povezane vesti

Nastup KK Vojvodina Srbijagas u ABA ligi i dalje je pod velikim znakom pitanja.

Novosađani moraju do petog jula da uplate prvu ratu kotizacije, koja je neophodna da bi se nastupalo u regionalnom takmičenju, a trenutno nije sakupljen ni jedan evro od 30 hiljada, koliko je potrebno.

"Još nije nabavljen ni jedan evro. Prema obećanjima ljudi iz pokrajinskih organa, biće nam pušteno 30.000 evra do petka. To bi bila prva rata od pet. Međutim, sve zavisi i od rebalansa pokrajinskog budžeta", rekao je za "Dnevnik" predsednik kluba Aleksandar Maksimović.

Maksimović je dodao da nema pismene potvrde dogovora ali da se nada da obećanje neće biti prekršeno.

Za to vreme u Kragujevcu pomno prate rasplet situacije oko Vojvodine jer su u ABA ligi jasno poručili da će Radničkom biti ponuđeno mesto ukoliko Vojvodina ne uspe da ispuni svoje finansijske obaveze.

Ostaje da se vidi hoće li do petka veče Vojvodina uspeti da uplati prvu ratu ili će odustati od takmičenja u ABA ligi i prepustiti Kragujevčanima svoje mesto.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.