Voša ubedljivija od Partizana

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.09.2013.
23:41
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Dan posle Partizana, gost na proslavi stogodišnjice postojanja FK Cement iz Beočina bila je Vojvodina, koja je domaćina savladala sa 5-0.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Samo dan posle 0-4 protiv Partizana, fudbaleri Cementa iz Beočina ugostili su i ekipu Vojvodine koja je takođe uveličala jubilej ovog kluba.

Novosađani su bili još ubedljiviji, na kraju slavili sa 5-0, a kako su se odvijale stvari u prvom poluvremenu, očekivalo se da još koja lopta završi u mreži Beočinaca.

Naime, svih pet pogodaka postignuto je u prvih 45 minuta. Seriju Vojvodine započeo je Tumbasević, vodećim pogotkom u 12. minutu. Prednost gostiju duplirao je Kosović trinaest minuta kasnije, da bi na isteku prvih pola sata Đorđević povisio na 3-0.

Do kraja prvog poluvremena, u centru pažnje je bio Stefan Denković, koji je sa dva pogotka, u 36. i 42. minutu postavio konačan rezultat.

Vojvodina je nastupila u sledećem sastavu: Popović (Rockov), Barić (Kočović), Nastić, Vuković (Babić), Fatić (Vujačić), Tumbasević (Petrović), Milinković-Savić (Desančić), Kosović (Makarić), Denković (Grgić), Đorđević, Gaćinović (Stamenić).


Ne propustite