Vraneš: "Imamo šanse za opstanak"

Autor: Beta Beta
petak 18.04.2014.
21:08
Izvor: Beta

Selektor FED Kup reprezentacije Srbije izjavio je da njegove izrabranice očekuje težak posao u borbi za opstanak u Svetskoj grupi II, ali da veruje u uspeh naših najboljih teniserki.

teniskisavez.com
teniskisavez.com

Povezane vesti

Selektor ženske teniske reprezentacije Srbije Dejan Vraneš rekao je danas očekuje težak duel sa Rumunijom u baražu za popunu Druge Svetske grupe Dejvis kupa i dodao da njegove izabranice imaju šanse za pobedu.

"Daćemo sve od sebe, iako će biti izuzetno težak duel. Podržaćemo devojke i mislim da imamo dobre šanse da prođemo. Prethodne dane smo iskoristili da se dobro pripremimo na podlogu i uslove, koji su zaista sjajni", rekao je Vraneš posle žreba.

Duel između Rumunije i Srbije igraće se za vikend u Bukureštu. Prve na teren sutra od 12.00 izlaze Ana Ivanović i Sorana Kirstea, dok će se posle tog meča sastati Bojana Jovanovski i Simona Halep.

"Mogu da kažem da smo očekivali ovakvu postavku Rumunki i nismo ni malo iznenađeni. Postoji opcija da uz lekarsko opravdanje zamene tim u nedelju, a da li će se to desiti, videćemo. Mislim da neće menjati prvu igračicu (Halepovu), a ono što je moguće da umestu Kirstee zaigra Nikolesku, mada ćemo se mi svakako spremiti za to. Neće nas iznenaditi", rekao je Vraneš.

U nedelju od 12.00 na programu su uzvratni mečevi u singlu, a nakon toga igra se dubl u kome će nastupiti Jovana Jakšić i Nina Stojanović protiv Monike Nikolesku i Irine Kamelije Begu.

Ne propustite