Vranješ otišao za Lekovićem

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 25.02.2014.
18:39
Izvor: Sportske.net

Dosadašnji fudbaler FK Vojvodina, Stojan Vranješ, postao je novi član poljske Lehje iz Gdanjska u koju je nedavno prešao u njegov dosadašnji saigrač Nikola Leković.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Superligaš iz Novog Sada obavio je još jedan odlazni transfer u zimskom prelaznom roku, pošto je "Karađorđe" u utorak ujutru zvanično napustio Stojan Vranješ!

Iskusni vezni fudbaler u ponedeljak je otputovao u Gdanjsk gde je prošao lekarske preglede a njegov novi klub Lehja zatvorio je transfer u utorak ujutru.

"Vranješ je u ponedeljak popodne prošao lekarske preglede u Gdanjsku, zadovoljio uslove koje je tražio njegov novi klub i u kasnim večernjim časovima potpisao ugovor koji je naša Uprava, koja je prethodno dala saglasnost, jutros verifikovala" potvrdio je za "Novosti" sportski menadžer Vojvodine, Zoran Pavlović.

Branko Babić, šef struke Novosađana, smatra da će odlaskom Vranješa šansu dobiti mladi fudbaleri koji igraju u srednjem redu, što je, uostalom, i opredeljenje kluba.

"Šta reći na pitanje koliko će nam Vranješ nedostajati u igri. Za ovo kratko vreme nisam ni imao priliku da vidim i 'izmerim' koliko je to, ali je jasno da se u tim vraća Marko Poletanović, naš srednjak koji je odradio 'karton pauzu' od jesenas" poručio je trener Vojvodine.

Vranješ će u Lehji igrati sa Nikolom Lekovićem koji se pre dve nedelje preselio u Gdanjsk a debitovao za poljski klub u pobedi nad Zavišom od 3:0.

Ne propustite