Vujošević: "Dinkić hoće da pomogne, ali ne može sam"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 04.07.2013.
10:46
Izvor: Sportske.net

Strateg KK Partizan Duško Vujošević priznao je da je razgovarao sa ministrom finansija u Vladi Srbije i da je naišao na pozitivnu reakciju, ali da samo pomoć Mlađana Dinkića neće rešiti probleme šampiona Srbije i ABA lige.

Povezane vesti

Umesto da uveliko razmišljaju o današnjem žrebu u Barseloni, čelnici KK Partizan prave planove kako da klub isčupaju iz finansijske bule u kojoj se nalazi.

Da o mogućim rivalima u Evroligi ne razmišlja niko sem Mlađana Šilobada potvrdio je i Duško Vujošević koji je jako zabrinut za trenutno stanje u klubu.

"U ovom trenutku smo sasvim okrenuti drugim stvarima, jer je klub pod blokadom države zbog poreza. Videćemo da li je moguće da se na neki način reprogramira dug, da ne bude stanje kakvo je sada" rekao je Vujošević za "Sport".

Trener KK Partizan obelodanio je podatak da je već razgovarao sa ministrom finansija u Vladi Srbije Mlađanom Dinkićem i da je ovaj izrazio spremnost da država pomogne ali da samo njegova predusretljivost nije dovoljna.

"Pre nekoliko dana primio me je ministar finansija Mlađan Dinkić. Bio je veoma korektan, dobronameran, pokazao je razumevanje za naš problem. I ranije je pomogao koliko je mogao. Ali, Dinkić ne može sam. Mnogo toga zavisi od predsednika Vlade Ivice Dačića, a pogotovu od prvog potpredsednika Aleksandra Vučića" poručio je Vujošević.

Partizan će u podne dobiti imena rivala za predstojeću sezonu u Evroligi koja će verovatno biti drugačija no prethodne usled problema sa finansijama.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.