Vujošević: "Dosta je bilo farse!"

Autor: Miloš Marković
četvrtak 20.09.2012.
09:42
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Nezadovoljan komentarima i atmosferom koja vlada u javnosti nakon plasmana srpske reprezentacije na Evropsko prvenstvo, trener Partizana Duško Vušojević još jednom je stao u odbranu selektora „Orlova“ Dušana Ivkovića.

Povezane vesti

Trofejni trener srpskog šampiona i pre nekoliko dana je urgirao u javnosti da se Dudi Ivkoviću pruži prostora i podrške nakon turbulentnih kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Sloveniji.

Tada je Vujošević uveravao javnost da je Ivković prepoznao uzroke loših partija i da će naći adekvatna rešenja.

Ipak nezadovoljan komentarima koji se nastavljaju i lošom atmosferom koja i dalje vlada oko reprezentacije, Vujošević je još jednom stao u odbranu selektora Ivkovića.

„Ovo u šta se pretvara diskusija oko selektora stvarno predstavlja gubitak svakog stila.“

„Zaprepašćen sam ponašanjem nekih koji su povređeni pa vidaju svoje rane i drugih koji imaju pretenzije i lobije da budu selektori pa u svemu tome koriste i igrače. Reprezentacija se plasirala na prvenstvo Evrope i treba prekinuti sa ovom farsom!“, rekao je „Žurnalu“ trener Partizana.

Vujošević još jednom ističe da reprezentacija na čelu ima jednog proverenog i ozbiljnog čoveka i trenera kakav je Duda Ivković.

„Košarka je svima nama mnogo više dala nego mi njoj. Od nje svi živimo i to je jedini motiv zbog kojeg se oglašavam naravno uz želju da ove mlade momke koje treniram i koji će sigurno biti reprezentativci, vodi jedan ozbiljan čovek i proveren stručnjak kakav je Ivković“, zaključio je Duško Vujošević.


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.