Vukić: ''Ne brinem za Markeca, pogledajte Toresa...''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 02.04.2012.
21:30
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Iskusni vezista Partizana nije zabrinut kad je u pitanju efikasnost napadača crno-belih ovog proleća. Dijara je već proradio, čeka se Marković, ali Vukić smatra da mladog napadača ne treba opterećivati time, navodeći primer Toresa iz Čelsija.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Zvonimir Vukić je preskočio meč protiv Rada proteklog vikenda, ali ga je obradovala činjenica da je dvostruki strelac na tom susretu bio Lamin Dijara. Čak je i prognozirao da će Senegalac biti strelac protiv ''Građevinara''.

''Uvek sam verovao u Dijaru, čak i kad ga nigde nije bilo.  Rekao sam mu da će da bude strelac i drago mi je da sam pogodio. Samo neka tako nastavi, verujem da će biti jedan od naših najvećih oslonaca na putu ka tituli'', izjavio je Vukić.

Navijači očekuju da i Lazar Marković konačno prekine post, ali Partizanov vezista naglašava da talentovanog fudbalera ne treba previše opterećivati tom činjenicom, već da ga treba maksimalno podržati.

''Treba pustiti dečka da igra, a ne da se diže tolika prašina. Pa ni Tores nije dao gol 26 sati... Cela ekipa je u usponu i sigurno će krenuti i njemu. Treba ga osloboditi pritiska i možda će proraditi već protiv Vojvodine'', konstatuje Vukić.



Ne propustite