Vukićević otvorio dušu - Šta se krije iza "Vošinih" posrtanja?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 13.04.2012.
17:21
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Prolećni deo sezone za Vojvodinu nije bio berićetan kako se tokom priprema najavljivalo. Sada već bivši trener Vojvodine, Dejan Vukićević, obelodanio je činjenice koje nisu dolazile do javnosti a tiču se neuspeha koje je klub nizao tokom proleća.

Povezane vesti

Pandorina kutija je otvorena. Problemi u Vojvodini su evidentni i kulminacija je doživljena nakon eliminacije ekipe iz Kupa Srbije od tima koji se u Superligi bori za opstanak.

Pripreme tokom zimske pauze davale su potpuno drugačiju sliku od ove koja je trenutno na snazi. Pojačanja o kakvim klubovi sa ovih prostora mogu samo da sanjaju, uslovi rada i forma ekipe na vrhunskom nivou, ali su očekivani rezultati izostali.

UO kluba sporazumno je prekinuo saradnju sa Dejanom Vukićevićem koji je na poslednjoj konferenciji za medije u SC "Vujadin Boškov" otkrio podatke koji nisu bili poznati javnosti. Pored toga, istakao je da najveći žal ostaje za propuštenom šansom u Kupu Srbije.

"Celog života ću nositi breme neostvarenog sna - trofeja Kupa Srbije sa Vojvodinom" konstatovao je Vukićević.

Ono o čemu Vukićević nije do sada govorio jeste činjenica da je prelazni rok odrađen bez njegovog znanja. Zimus je drugačije govorio ali ponovo se javlja situacija kao ona u Partizanu kada su se Stanojević i Uprava međusobno prepucavali oko prelaznih rokova.

Pored toga, Vukićević je izneo činjenice koje se tiču njegovog privatnog života u Novom Sadu. Navodno je bio praćen od strane "nekih" ljudi, koje nije imenovao, a istakao je da su te osobe vodile računa gde se kreće, kako koristi svoje slobodno vreme i kada dolazi na treninge.

Potpredsednik UO Vojvodine Dušan Vlaović prisustvovao je konferenciji za medije i nije se složio sa crnogorskim stručnjakom kada je Vukićević govorio o pojačanjima koja su, navodno, dovođena bez prethodnog konsultovanja sa njim.

Vukićević se na kraju zahvalio svima u klubu a Vlaović je istakao da će pored Pantelića i Vukićevića, još neki pojedinci snositi posledice zbog loše forme ekipe.

Vojvodina sutra gostuje Hajduku iz Kule a kapiten Vulićević je pozvao igrače da pokažu visok nivo profesionalizma i daju svoj maksimum kako bi se došlo do pobede.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.