Vukoičić: ''Laziću, hvala ti!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.10.2012.
21:30
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Novi trener Crvene zvezde zadovoljan je igrom njegove ekipe u večerašnjoj pobedi nad Olimpijom, izuzev manjim opuštanjem u finišu meča. Posle meča je naglasio da je njegov prethodnik Milivoje Lazić odlično pripremio ekipu.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde večeras su imali imperativ pobede protiv Olimpije u Pioniru, ali su i pored psihološkog pritiska uspeli da odigraju svoju najbolju utakmicu od starta sezone.

Debi Vlade Vukoičića na klupi crveno-belih tako je bio veoma uspešan, a posle utakmice on se vrlo pohvalno izrazio o nastupu svog tima, kao i o svom prethodniku Milivoju Laziću.

''Mnogo se pričalo o ovoj utakmici i igrači su bili pod strašnim pritiskom. Kada smo došli na 20 poena razlike ta tenzija se nekako izduvala i koliko god ja bio ljut na greške u završinici, razumem ih. Veoma sam zadovoljan kako smo igrali u ovim okolnostima. 

Moram da se zahvalim prethodnom treneru Milivoju Laziću na dobro pripremljenoj ekipi. Mi smo malo izmešali karte, nešto sa čim se ne slažem u filozofiji igre sam promenio, ali su igrači stvarno spremni taktički i fizički'', izjavio je Vukoičić.

On je dodao i da će posebnu pažnju u narednom periodu posvetiti održavanju maksimalne koncentracije kod igrača tokom celog meča, kako bi se značajno smanjile i greške koje se pojavljuju iz tog razloga.

Ne propustite