Vukoičić: ''Napad ne može biti bolji''

Autor: Beta Beta
sreda 21.11.2012.
23:07
Izvor: Beta

Posle nesvakidašnje utakmice protiv Sasarija i nove pobede u Evrokupu, trener Crvene zvezde pohvalio igru u napadu, ali i izneo određene zamerke kad je u pitanju defanziva.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Vlada Vukoičić rekao je posle današnje pobede nad Sasarijem sa 116:104 u Evrokupu da njegovi košarkaši teško mogu u napadu da odigraju bolje nego što su to učinili večeras protiv italijanskog kluba.

"Teško da u napadu možemo bolje da odigramo nego večeras. Pod tim imam u vidu sve aspekte, od procenta pogođenih šuteva do zbirnog indeksa korisnosti. U današnje vreme je teško bilo kome dati 116 poena", rekao je Vukoičić novinarima posle utakmice u Beogradu.

Vukoičić je kazao da nije zadovoljan igrom u odbrani.

"Nervirala me je igra u odbrani i njihov napad. Osam njihovih igrača je šutiralo više za tri nego za dva poena. Nisam oduševljen kako smo rešili sve situacije u odbrani, ali bismo sa njom pobedili mnogo ekipa", kazao je Vukoičić.

Zvezda je do pobede došla pred punim tribinama hale Pionir.

"Pohvalio bih publiku zbog brojnosti i načina na koji su navijali, fer i korektno. Sa ovakvom publikom može svako da se dobije i prave nam veliku prednost", kazao je trener crveno-belih.

Trener Sasarija Romeo Saketi ocenio je da su košarkaši crveno-belih dotukli njegovu ekipu pod košem.

"Zvezda nas je dotukla pod košem, bili su veoma jaki u tranziciji. Fizički su mnogo jači od nas, imaju snažnije centre, dobru rotaciju, dugačku klupu i svi njihovi igrači mogu da igraju na visokom nivou", kazao je Saketi.

Zvezda će u sledećem kolu gostovati Sasariju na Sardiniji u sredu, 28. novembra od 20.45.

Ne propustite