Vuković video na koga može da računa...

Autor: Beta Beta
subota 14.07.2012.
21:09
Izvor: Beta

Posle večerašnjeg poraza od Mađarske u Kanjiži, selektor rukometaša Srbije Veselin Vuković istakao da su se ''iskristalisala'' imena putnika u London.

Povezane vesti

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Veselin Vuković rekao je posle današnjeg poraza od Mađarske da je iskoristio tu pripremnu utakmicu da reši dileme oko sastava tima za Olimpijske igre u Londonu.

"Jedino što me brine je da smo u poslednjih 10 minuta ostali bez agresivnosti. Iskoristio sam ovu utakmicu, kao što ću i meč sa Tunisom, da rešim dileme oko sastava. Iskristalisalo se 16 imena", rekao je Vuković posle poraza 23:21 u Kanjiži.

Vuković će spisak kandidata za Olimpijske igre skratiti posle sledeće pripremne utakmice, koju Srbija igra u utorak, 17. jula u Smederevu protiv Tunisa.

"Nama je ovo bila prva utakmica posle priprema na Kopaoniku, a Mađari su imali drugačiju situaciju jer su igrali kvalifikacije za Svetsko prvenstvo. Mi smo kretali od nule i ovo sam očekivao", kazao je Vuković.

Pivotmen reprezentacije Srbije Alem Toskić istakao je da je njegova ekipa podbacila u svim segmentima igre.

"Nismo igrali kako je publika navikla u poslednje vreme. Podbacili smo u svim segmentima. Ako bih tražio pozitivne stvari sa ovog meča, onda je to pravo vreme, jer imamo još 15 dana do Londona da popravimo neke stvari kako bi to ličilo na onu ekipu sa Evropskog prvenstva u Beogradu", rekao je Toskić.

Selektor Mađarske Lajoš Močaj rekao je da je ponosan jer je njegov tim pobedio jednu od najboljih evropskih ekipa.

"Ovo je bila izuzetno bitna utakmica za nas jer smo igrali protiv jedne od najboljih evropskih ekipa. Srdačno pozdravljam selektora Srbije i čitavu ekipu, jer retko ko može da uradi ono što su oni uradili na EP u Beogradu", rekao je Močaj.

Olimpijske igre u Londonu održaće se od 27. jula do 12. avgusta, a srpska selekcija će do tad odigrati još četiri pripremne utakmice.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.