Vulićević: "Inostranstvo pre Partizana"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 10.12.2013.
21:10
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Dojučerašnji kapiten Vojvodine priznao je da bi radije prihvatio ponudu da karijeru nastavi u inostranstvu ali se ne libi da prizna kako bi i nastavak saradnje sa Markom Nikolićem u bilo kom klubu mogao da dođe u obzir.

Povezane vesti

Miroslav Vulićević napustio je Vojvodinu samo dan nakon što je isto učinio dojučerašnji trener novosadskog superligaša Marko Nikolić.

U medijima se momentalno pojavila "buva" da bi Vulićević zajedno sa Nikolićem mogao u Humsku a bivši kapiten "Lala" ne odbacuje takvu mogućnost.

"Verujte mi da još nisam razgovarao sa čelnicima ni Partizana, niti bilo kojeg drugog kluba. Sve će, međutim, biti jasno u narednih desetak dana" poručuje Vulićević a prenose "Novosti".

Dojučerašnji kapiten Vojvodine ipak radije bira inostranstvo ističući da je životna egzistencija u datom trenutku najvažnija.

"U opciji je, svakako, i moj odlazak u inostranstvo. Nekih najava i tu ima, ali valja sačekati da se i strana prvenstva okončaju. Iskreno, više bih voleo strani angažman, jer je to jedini način da čovek reši egzistenciju svoje porodice. To je, uostalom, put kojim idu i igrači Partizana" objašnjava Vulićević.

Jasno je da postoji izvesna mogućnost da Vulićević karijeru nastavi u Partizanu zajedno sa Markom Nikolićem ali valja sačekati odluku iskusnog defanzivca koja bi javnosti mogla da bude prezentovana u narednih desetak dana.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.