Za koga će Rakočević navijati u četvrtak?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 06.11.2013.
12:21
Izvor: Sportske.net

Igor Rakočević uživo će posmatrati duel Laboral Kuče i Crvene zvezde Telekom u 4. kolu Evrolige ali na konkretno pitanje, za koji će od svoja dva bivša kluba navijati, nije mogao da da decidiran odgovor.

images.mitrasites.com
images.mitrasites.com

Povezane vesti

U bogatoj košarkaškoj karijeri Igora Rakočevića nalaze se i godine provedene u Vitoriji, u klubu koji se nekada zvao Taukeramika a danas Laboral Kuča.

Kao legenda Crvene zvezde Rakočević će u četvrtak posmatrati uživo duel svojih nekadašnjih ekipa zbog čega će mu emocije biti pomešane.

"Te tri godine su najbolje u mojoj karijeri. Zaista sam ponosan na to što sam igrao za Taukeramiku, kako se klub zvao u to vreme. Evo, sad mogu da kažem da sam napravio grešku kada sam odlazio. Već osećam da će kada se pojavim u dvorani, u meni proraditi velike emocije, koje imam i prema klubu i prema tim navijačima i Vitoriji" objašnjava Rakočević.

Upravo zbog činjenice da je sa obema ekipama imao jako lepih trenutaka u karijeri Rakočević nije kadar da odgovori na pitanje za koji tim će u četvrtak navijati.

"Iskreno, Zvezda je moj tim i naravno da je volim, ali imamo i ogromno poštovanje prema Laboral Kuči, od uprave, igrača, pa do navijača. Nisu kao 'Delije', ali neverovatno poznaju košarku, prate ritam utakmice i uvek su velika pomoć svojim ljubimcima" ističe prošlosezonski kapiten crveno-belih.

Laboral Kuča dočekaće Crvenu zvezdu Telekom u okviru 4. kola Evrolige u četvrtak od 20 časova i 30 minuta.



Ne propustite