Za koga u PL navija porodica Ture?

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 05.05.2014.
11:45
Izvor: Sportske.net

Obzirom da oba brata podjednako učestvuju u trci za titulom ove sezone, emocije su podeljene u porodici Ture.

Povezane vesti

Jaja Ture priznaje da mu nije lako i da su mu emocije jako podeljene obzirom da se sa bratom bori za titulu u Premijer Ligi.

Pobedom nad Evertonom, Mančester Siti konce PL titule drži u svojim rukama, ispred Liverpula, koji je bio glavni favorit do prošle nedelje. Redsi večeras igraju sa Kristal Palasom, bodovi su im neophodni da zadrže nadu do kraja trke u kojoj Siti ima dve utakmice i bolju gol razliku.

„Ne možete ni da zamislite koliko je teško u porodici. Svi pokušavaju da održe ravnotežu, da podjednako podrže i Koloa i mene. Sport je takav da zaista ume da slomi srca.“

kolo ture-600-20121012122900

„Kolo je moj brat i ako osvoji titulu biće mi zaista drago zbog njega, ali sa druge strane i ja dajem svoj maksimum da pobedim, oduvek je bilo tako. Ipak, ne mogu da izgubim, biće mi drago ko god da pobedi na krjau od nas dvojice.“, rekao je Jaja Ture.

Porodica se trudi da ostane neutralna.

„Ne žele da staju ni na čiju stranu. Sve vreme nam govore – neka bolji pobedi. Oni znaju da oba naša tima imaju kvalitet i priliku za pobedom, sačekaće da vide šta će se desiti, ali ni njima nije lako.“, istakao je on.


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.