Za početak - osveta! (19.00)

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 02.03.2013.
15:13
Izvor: Sportske.net

Petostruki uzastopni šampion Srbije odigraće prvi zvanični meč u 2013. godini tek danas nakon što je prethodne nedelje morao da preskoči duel sa BSK-om usled vremenskih neprilika. U Humsku stiže dužnik kome se sprema osveta za poraz iz prvog dela šampiona

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Naporno su se pripremali fudbaleri Partizana u tri ciklusa priprema na Tari, u Antaliji i na Pohorju i taman kada je trebalo da se istči na teren ne bi li se pokazali plodovi rada bare na "Vizelj parku" uprskale su stvar.

Partizan će, za razliku od ostalih Superligaša, prolećni deo sezone početi večerašnjim susretom sa Donjim Sremom na stadionu u Humskoj a taj duel biće interesantan iz nekoliko aspekata.

Onaj najbitniji je da Partizan želi da održi bodovnu prednost u odnosu na pratioce, ili da je, eventualno, poveća usled kiksa nekog od onih koji ga jure, a za to će biti potrebna pobeda protiv nezgodnih Pećinčana.

Da nije lako savladati Donji Srem videlo se u prvom delu sezone kada je Partizan na "Karađorđu" kapitulirao pred novopečenim superligašem a taj neuspeh pretio je da ugrozi sezonu.

Stvari su se nekako vratile u normalu ali će večeras "Čika Crni" i njegovi puleni želeti da se osvete za pretrpljeni strah i uvredljive komentare koji su ih sačekali nakon poraza od Donjeg Srema.

Promene koje su se tokom zimskog prelaznog roka dogodile u Partizanu trebalo bi da donesu boljitak u igri a sam Vladimir Vermezović smatra da pobeda ne bi smela da se dovede u pitanje.

"Znamo kako smo prošli u prvom delu prvenstva i trudućemo se da im vratimo pravom merom. Tada je to bio naš slab dan kada smo pretrpeli jedan od ukupno dva poraza u jesenjem delu prvenstva. Situacija na tabeli je takva da nam daje za pravo da se osećamo kao favoriti i ne bežimo od toga. Neće nam nedostajati psihološkog motiva, trudićemo se da prvenstvo počnemo na najvišem nivou" rekao je Vermez pred duel u Humskoj.

Iz Pećinaca nije bilo pretnji Partizanu što je logično ali je trener Donjeg Srema kazao da će njegovi igrači ponovo iskoristiti priliku da iznenade crno-bele ukoliko im se ukaže prilika.

Duel između Partizana i Donjeg Srema igra su od 19 časova na stadionu u Humskoj.

Ne propustite