Zagorčić: ''Ne smemo glavom kroz zid''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 15.07.2012.
22:07
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs, dnevnik.rs

Fudbaleri Vojvodine ulaze u sam finiš priprema za prvi meč protiv Suduve u kvalifikacijama za LE. Danas je u UEFA poslat i spisak od 25 licenciranih igrača, a trener Zagorčić iako zadovoljan njihovim radom, očekuje jako težak posao protiv Litvanaca.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić posle revanša između Suduve i Daugave u prvom kolu kvalifikacija za LE stekao je određenu sliku o kvalitetima rivala i na osnovu toga uverava da njegovom timu neće biti nimalo lako.

''Suduva je ozbiljan protivnik, tim koji u svojim redovima ima tri-četiri odlična fudbalera i to jasno govori da nam neće biti ni malo lako'', ističe Zagorčić.

Ipak, zadovoljan je onim što je njegov tim uradio tokom priprema, kao i rezultatima u pripremnim mečevima u Austriji.

Smatra da Vojvodina ima respektabilan tim, a kad je u pitanju strategija za duel sa Litvancima, Zagorčić najavljuje ofanzivnu, ali i opreznu igru.

''Ofanzivni fudbal je pravi recept na putu ka ostvarivanju željenog rezultata, ali to ne znači da treba da idemo glavom kroz zid, već moramo biti fokusirani i pametni'', istakao je Zagorčić.

On neće moći da računa na novajliju Grina u obe utakmice, jer Holanđanin odrađuje kaznu zbog crvenog kartona u dresu Levskog. Takođe, ni drugi novajlija Đorđe Jokić neće biti u konkurenciji, jer Zagorčić tek treba da se uveri u njegovu spremnost. 

Jokić nije ni licenciran, a Vojvodina je u UEFA poslala spisak od 25 igrača na koje trener Zagorčić računa u ovim mečevima.

27. Supić, 1. Žakula, 30. M. Kordić, 22. Vulićević, 31. Pavlović, 8. Smiljanić, 15. Nastić, 23. Đurić, 6. Trajković, 19. Milović, 24. Karan, 28. Ađuru, 13. Mitošević, 18. Poletanović, 2. Radoja, 10. Moreira, Ivanić, 4. Grin, 16. Stevanović, 11. Bilbija, 7. Škuletić, 21. Deletić, 14. Oumaru, 26. Šušnjar, 9. Bojović.

Ne propustite