Zahtevi Van Gala na koje Junajted (još uvek) ne pristaje

Autor: Janko Glavonjić
ponedeljak 28.04.2014.
21:34
Izvor: Sportske.net

Van Gal je veoma blizu da sedne na klupu Junajteda sledeće sezone i to nije tajna, ali postoji i kamen spoticanja u njihovim pregovorima.

Povezane vesti

Kako pišu holandski mediji, Van Gal i Junajted su već dogovorili većinu stvari, kao što su plata, dužina ugovora i ovlašćenja koja bi Holanđanin trebalo da ima kao trener Mančester Junajteda.

Ipak, kamen spoticanja u ovom trenutku je tim sa kojim će Van Gal raditi. Naime, Holanđanin sa sobom želi da dovede svoj tim, u kojem će biti između ostalih i bivši napadač Barselone Patrik Klajvert, dok Junajted želi da u klubu ostane generacija 92, dakle Gigs, Skols, Bat i Fil Nevil, koji su trenutno na čelu.

Da podsetimo, kada je Van Gal pre nekoliko godina bio jako blizu da sedne na klupu Liverpula, ovi dodatni zahtevi Holanđanina nisu naišli na odobravanje, niko nije želeo da popusti, i do dogovora na kraju nije došlo.

U Engleskoj, koja polaže mnogo na tradiciju i kontinuitet, teško je verovati da bi Junajted mogao da se odrekne svih igrača koji su obeležili jednu blistavu epohu u istoriji kluba, naročito ako se do kraja sezone dokažu u trenerskim vodama.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.