Zašto nema Ilića i Čuture na spisku?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 19.10.2012.
20:59
Izvor: Sportske.net

Vest da u reprezentaciji neće biti dvojice najiskusnijih igrača na startu kvalifikacija za EP izazvala je burne reakcije. Selektor Vuković nije pozvao Momira Ilića i Dalibora Čuturu ali je dao objašnjenje zašto ih neće biti u reprezentaciji.

Povezane vesti

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Veselin Vuković danas je objavio spisak igrača na koje računa na početku kvalifikacija za EP 2014. godine.

Najveće iznenađenje bilo je to što među pozvanima nije bilo dvojice najiskusnijih, Momira Ilića i Dalibora Čuture. Selektor je večeras objasnio o čemu se radi.

"Odluka o Čuturi je moja lična, dok Ilić želi da sanira povredu i da reši neke porodične stvari. Na spisku su igrači koje smo želeli da proveravamo posle SP u januaru, ali već sad bi mogli da dobiju šansu, pošto Stanković, Rnić i još nekolicina kubure sa povredama" rekao je Vuković.

Reprezentacija će biti podmlađena na početku kvalifikacija za EP ali bi bez obzira na to trebalo sa lakoćom da izbori plasman na završni turnir koji se igra u Danskoj.

U grupi sa Srbijom biće Rusija, Bosna i Hercegovina i Austrija a dve prvoplasirane reprezentacije obezbediće plasman na EP.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.