Zeman: "Niko ne tera De Rosija"

Autor: Super Administrator
petak 07.12.2012.
17:56
Izvor: Sportske.net

Nakon pisanja medija da Čeh nekim svojim izjavama "priprema teren" za odlazak De Rosija, sam Zeman ističe da mediji prenose ono što on nije rekao.

Povezane vesti

Zdenek Zeman je rešio da pojasni ranije izjave koje su dovele do sumnji da Čeh želi da se "otarasi" 29-godišnjeg De Rosija.

Budućnost italijanskog veziste u Romi je dovedena u pitanje nakon komentara trenera da nije zadovoljan nastupima italijana u poslednje vreme.

"Video sam vesti u medijima koje mi se uopšte ne dopadaju. Novinari često imaju potrebu da pogrešno citiraju trenere, igrače... Šta sam mislio pod tim da se Danijele još nije uklopio? Mislio sam da je ranije navikao da igra drugačiji sistem igre", ističe Zeman.

Čeh je govorio i o potencijalnoj prodaji Italijana, koji je na "Olimpiku" proveo čak 11 godina.

"Da li je precenjen? Ja ne znam kolika je njegova cena, tako da ne mogu da pričam o tome. Jedino što znam, jeste da zbog njegovih godina, kao i zbog finansijke krize, teško ćete naći 10 klubova koji žele da ga kupe. On je po meni veliki igrač i nadam se da će u budućnosti pružati dobre partije za ovaj klub", završio je češki trener.

Trener se osvrnuo i na predstojeći meč sa Fiorentinom, timom za koji Čeh ističe da je jako kvalitetan, da igra sličan fudbal kao i Roma, tako da će najverovatnije odlučivati detalji i ko ima jače živce.

Roma će ugostiti Fiorentinu u subotu na "Olimpiku". Meč se igra od 20:45h.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.