Ziki ''zaštitio'' Viktora

Autor: Beta Beta
nedelja 03.02.2013.
21:16
Izvor: Beta

Po završetku duela sa Belgijancima, Nenad Zimonjić istakao da svi treba da budu prezadovoljni rezultatom, obzirom da je naša Dejvis kup reprezentacija savladala Belgiju već posle drugog dana.

Povezane vesti

Srbija je savladala Belgiju sa 3:2, u prvoj kolu Svetske grupe. Do pobede je došla u subotu, a danas su Boris Pašanski i Nenad Zimonjić izgubili.

"Bila je takva situacija da je bilo bolje da ja izađem na teren nego da predamo meč. Zadovoljan sam kako je bilo. Kako je meč odmicao osećao sam se sve konfornije", rekao je Zimonjić koji je sa 0:2 izgubio od Stiva Darsisa.

On je istakao da je Srbija prvi put "završila posao posle drugog dana" od kada igra u Svetskoj grupi.

Selektor Bogdan Obradović čestitao je Borisu Pašanskom na prikazanoj igri protiv Davida Gofana.

"Ovo je njegov veliki povratak u tim. Meni je zaista drago zbog njega. On je 170 na svetu, ali to ne znači ništa, jer igra tenis kao da je među 30. Ubeđen sam da će se on vratiti među 50 na svetu", rekao je Obradović.

Prema njegovim rečima, Dejvis kup tim mu je pomogao da pronađe neke nove motive.

"Trenirajući sa Novakom, Viktorom, Nenadom mogao je da uspostovi neke nove vidike. Oni njega vole da vide u timu. Drago mi je da se sve ovako završilo", rekao je Obradović.

Selektor Dejvis kup tima Srbije istakao je da je Nenad Zimonjić odigrao izuzetan meč i pokazao da je u neverovatnoj formi za njegove godine.

"Zimonjić je 1976. godište i mnogi iz njegove generacije ne igraju. On je profesionalac, vrlo je odan reprezentaciji. Na ovaj način zaštitio je svog prijatelja Viktora Troickog koga da sam stavio morao bi da preda meč, jer ima problema sa zadnjom ložom", rekao je Obradović.

On je čestitao belgijskoj publici što je do kraja ostala da bodri svoj tim, iako je izgubio šanse za dalji plasman.

Srbija će u četvrtfinalu igrati sa pobednikom duela između SAD i Brazila.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.