Živković: "Sjajna saradnja sa Andrijom"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 22.09.2013.
21:17
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Desni bek Partizana Marko Živković ocenio je saradnju sa prezimenjakom Andrijom kao sjajnu i obećao još bolje partije u crno-belom dresu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Marko Živković za sada se nalazi u senci svog prezimenjaka Andrije, ali nema sumnje da je Vuku Rašoviću postao jednako važan u prvom timu. Desni bek crno-belih dugo je čekao na priliku i konačno je dobio, opravdavši poverenje koje mu je ukazano.

"Neko vreme sam čekao svoju šansu, predano radio na treninzima, i dočekao je. Za sada sam opravdao ukazano poverenje a nadam se da će tako ostati u buduće" rekao je Živković dan nakon trijumfa nad OFK Beogradom.

Momak iz generacije 94. trebalo je da ode na pozajmicu pre početka sezone ali je odlučio da ostane u timu i izbori se za svoju šansu.

"Bio sam među onima koje je klub želeo da pošalje na pozajmicu ali jedino sam ja odbio da odem iz Partizana. Znao sam da mogu da dobijem šansu i da je iskoristim što se pokazalo kao tačno" objasnio je Živković.

Andrija i Marko Živković nisu u rodbinskim odnosima ali su zato u duelu sa OFK Beogradom funkcionisali kao "blizanci" po desnoj strani terena.

"Odlično sarađujemo. Andrija sa sedamnaest godina uspeva da postiže golove, da ih namešta, odlično radi u odbrani..." objašnjava stariji od dvojice Živkovića.

Desni bek crno-belih odigrao je tek tri prvenstvene utakmice od početka sezone pa se nada da će tek u nastavku šampionata uspeti da pokaže svoje najbolje partije.

"Vremenom ću se opustiti i pokazati šta znam. Tek sam odigrao tri utakmice ali verujem da će tek biti bolje. Sa trenerom sam sarađivo i ranije u Teleoptiku i za sada imam punu podršku sa njegove strane" istakao je Marko Živković.

Priliku za novo dokazivanje u prvom timu Partizana Marko Živković će imati u sredu kada Partizan dočekuje Metalac u šesnaestini finala Kupa Srbije.

Ne propustite