Zvezda će kupovati?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 24.12.2012.
09:04
Izvor: Sportske.net

Zoran Stojadinović otišao u potragu za strancima, a iz kluba stižu poruke da će ekipa biti ojačana iskusnim igračima i da će učiniti sve da pretekne Partizan na proleće...

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Posle konstituisanja uprave u Zvezdi su prionuli na posao, radi se na dva nivoa, jedan je uklanjanje blokade sa računa koja bi omogućila nesmetanje funkcionisanje, drugi je "pakovanje" ekipe za proleće.

Naravno, još uvek je budžet tajna, a kako je nagoveštavano u prethodnim nedeljama mogao bi da zavisi od eventualnih prodaja, pre svega Mijailovića čija je otkupna klauzula oko dva miliona evra.

Novi potpredsednik Ivica Tončev je makar odredio pravac delovanja u prelaznom roku.

"Pojačaćemo se sa pet ili šest iskusnih igrača, fudbalerima koji mogu da budu oslonac. Cilj je naravno da se borimo za titulu"
, rekao je "Sportu" Tončev.

U ovom trenutku imena se ne naziru, a mnogo će zavisiti od misije direktora Stojadinovića u Španiji i Portugalu. Naime, on je otputovao na Iberiju kako bi eventualno završio posao sa strancima, odnosno doveo igrače na pozajmicu.

U prvom planu je Kalvin Mateus iz Porta, ali su male šanse da on stigne u Beograd, pa ćemo videti da li neko od igrača iz velikih klubova u recimo Portugalu koji je u drugom planu može da bude pojačanje za Zvezdu.

Prelazni rok počinje za manje od deset dana i sigurno da će kao i uvek cilj biti da se ekipa formira do početka priprema. Koliko je to realno uvek je teško reći, jer će mnogo zavisiti i od eventualnih odlazaka...

Ne propustite