Zvezda čini sve, Pešić neodređen...

Autor: Boris Jovanović
utorak 17.07.2012.
21:42
Izvor: Sportske.net

Klub izdao saopštenje u kome odbacuje tvrdnje medija o podeljenosti i tvrdi da će učiniti sve da zadrži Pešića. On sam bi rado ostao, ali...

Povezane vesti

Crveno - beli su zasedali večeras i izdali saopštenje u kome se navodi da će biti učinjemo sve kako bi Pešić ostao.

Skupština i predsedništvo KK Crvena Zvezda na svojim sednicama održanim 17. jula 2012. jednoglasno su potvrdili apsolutno jedinstvo svih članova kluba u sprovođenju unapred pripremljenog plana reorganizacije koji je usvojen u stečajnom postupku pred Privrednim sudom u Beogradu.

Takođe, Skupština i predsedništvo su jednoglasno usvojili zaključak kojim se odbacuju svi komentari objavljeni u medijima o navodnom nejedinstvu u klubu i postojanju bilo kakvih struja koje imaju različito viđenje o vođenju kluba.

Na skupštini i predsedništvu je jednoglasno usvojen i zaključak da je trener Svetislav Pešić dugoročno rešenje kluba i da treba učiniti sve što je u moći kluba da gospodin Pešić ostane u klubu i sledećijh sezona, kako je to predviđeno ugovorom.

Skupština kluba je u skladi sa Statutom ovlastila predsednika i predsedništvo kluba da sprovedu navedene zaključke, kaže se u saopštenju kluba sa Malog Kalemegdana.

Sam Pešić je bio neodređen u izjavi nemačkim novinarima.

"Rado bih ostao još jednu godinu, ali ne znam da li mogu sve da postignem", kaže "Kari.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.