Zvezda - Delije su ključ?

Autor: Miloš Marković
nedelja 09.03.2014.
11:06
Izvor: Sportske.net

Sačuvala je Crvena zvezda prednost na čelu tabele Jelen Super lige, iako je početak meča protiv Napretka nagoveštavao drugačiji ishod. Ipak, nošeni Delijama, fudbaleri Crvene zvezde uspeli su da preokrenu rezultat.

redstarbelgrade.info
redstarbelgrade.info

Povezane vesti

Crvena zvezda je nakon nešto slabijeg starta ostvarila planiranu pobedu nad Napretkom iz Kruševca.

Rezultat je na kraju bio ubedljiv u korist Zvezde, 4:1, posebno se na terenu istakao Abiola Dauda, dvostruki strelac.

Dok se tamnoputi fudbaler isticao na terenu, na tribinama su se isticale Delije.

Sjajnom koreorgafijom kojom su obeležili 69. rođendan Sportskog društva, navijači crveno-belog kluba su ujedno tokom čitavog meča davali nedvosmislenu podršku svojim ljubimcima.

Pred oko 20 hiljada posetilaca na stadionu Marakana, igrači su se odužili za sjajno navijanje.

"Zaista moram još jednom da se zahvalim publici.",
rekao je Savo Pavićević, iskusni fudbaler Crvene zveze.

"Ponovo smo igrali uz neverovatnu podršku naših navijača koji su nam davali vetar u leđa.", rekao je on, priznavši da je njegov tim ponovo loše ušao u meč.

"Loše smo ušli u meč i prvih 20 minuta nismo odigrali kako treba. U poluvremenu smo se pogledali u oči, trener nam je rekao nekoliko stvari koje treba da promenimo u nastavku i isplatilo se. Drugih 45. minuta smatram da smo odlično odigrali. Idemo dalje, do kraja sezone nas čeka još mnogo teških susreta i moramo u svakom trenutku biti na maksimumu svojih mogućnosti.", rekao je Pavićević.

Pred nama je 12 uzbudljivih kola domaćeg prvenstva. Crvena zvezda u narednom kolu na svom stadionu dočekuje Radnički iz Kragujevca, koji je pretrpeo ubedljiv poraz na domaćem terenu od Partizana.

Svakako da će se crveno-beli dobro pripremiti za ranjene Kragujevčane, a podrška Delija će još jednom biti važan faktor kada je u pitanju ostvarivanje pozitivnog rezultata.

Za razliku od uvreženog mišljenja da će titulu ovogodišnjeg izdanja JSL rešiti večiti derbi, mnogi veruju da je ključ u 'malim' utakmicama.

Upravo za takve male mečeve, presudnu ulogu ima velika podrška sa tribina, kakvu redovno dobija Crvena zvezda.

Ne propustite