Zvezda Džajiću ''usputna stanica ka čelu FSS''!?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 19.11.2012.
18:14
Izvor: Sportske.net, danas.rs

Beogradom već kruže spekulacije kako bi legenda Zvezde, posle stabilizacije kluba, mogao uskoro da nasledi Tomislava Karadžića na čelu FSS!

Povezane vesti

Naime, prema informacijama koje je preneo list ''Danas'' na svom portalu, Dragan Džajić na Marakani ne bi trebalo dugo da se zadrži i da će posle prvih rezultata u normalizaciji stanja u klubu ''krenuti u svrgavanje predsednika FSS Tomislava Karadžića'', iako je on letos dobio nov četvorogodišnji mandat na čelu Saveza.

''Da informacije o Džajićevim velikim ambicijama nisu samo puka nagađanja, već da uz dim ima i vatre, potvrđuje izvor 'Danasa' koji takođe očekuje važnu poziciju u Zvezdi.

Naš sagovornik navodi da je prvi cilj Dragana Džajića da stabilizuje Zvezdu, organizaciono i finansijski, a da potom slede naredni koraci. Međutim, taj naredni korak je lično Džajićeva odluka da li će imati ambicije da nakon Zvezde uđe i u FSS'',
prenosi pomenuti list.

Isti izvor podseća i da je Džajić već uspostavio i prve korake ka normalizaciji odnosa sa ''večitim rivalom'' uoči derbija, kada se i sastao sa predsednikom Partizana Draganom Đurićem, ali da bi uskoro trebalo očekivati i konkretne poteze u vezi sa ''poboljšanjem položaja Zvezde u srpskom fudbalu''.

Iz FSS nisu želeli da komentarišu ove navode, a vreme će pokazati da li će uskoro biti određenih koraka u pravcu promena i na čelu Saveza.


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.