Zvezda - Kad će te utakmice...?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 20.01.2013.
21:48
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde konačno su bili pošteđeni velikih napora u nedelju, ali ih nastavak ''paklenog'' ritma rada očekuje narednih dana.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Jedan od najvećih aduta crveno-belih u prolećnom delu sezone Darko Lazović priznaje da svi igrači jedva čekaju početak onog dela priprema u kome će akcenat biti stavljen na odigravanje kontrolnih mečeva i uigravanje taktičkih varijanti.

''Do sada je iza nas mnogo trčanja i rada, pa zato imamo veliku želju za utakmicama i igrom. U svakom slučaju, mi smo u obavezi da damo maksimum na svakoj prijateljskoj utakmici, kako bi se i kroz mečeve što bolje pripremili'', poručuje Lazović.

Da je u nedelju bila znatno opuštenija i vedrija atmosfera govori i podatak da su Zvezdini fudbaleri bacili kondicionog trenera Čepzanovića u more, kako bi mu se ''osvetili'' za sve napore koje im priređuje iz dana u dan.

Ipak, Lazović je svestan da veliki napori tek slede.

''Moramo da se spremimo još bolje, jer je iza nas loša jesen i prosto moramo da popravimo utisak. Svesni smo toga i na proleće očekujem da budemo mnogo bolji'', uveren je Lazović.


Ne propustite