Zvezda - Kako protiv menadžera?

Autor: Darko Mitrović
sreda 05.06.2013.
21:49
Izvor: Sportske.net

Najnovija dešavanja i novi problemi za Crvenu zvezdu posle zahteva pojedinih prvotimaca za raskidom ugovora izazvala su i reakciju prvog čoveka kluba Dragana Džajića, koji je najavio da će narednih dana razgovarati sa fudbalerima i(li) njihovim roditeljim

Povezane vesti

Tek što je sa Marakane stigla, na prvi pogled odlična vest, o dobijanju licence za učešće u Evropi, usledili su novi problemi.

Najava sportskog direktora Partizana Alberta Nađa da bi mogao da ovog leta dovede nekog od igrača iz redova ''večitog rivala'' i strahovanja da bi to mogao da bude Dauda, doveli su do toga da Nigerijcu budu isplaćena zaostala dugovanja, ali ne i ostalim prvotimcima, od kojih su pojedinci odmah reagovali zahtevima za raskid ugovora.

To je dovelo Zvezdu u nove probleme, a ako bi postupak Mijailovića, Pantića, Srnića počeli da slede i ostali, veliko je pitanje kako bi na Marakani rešili tu situaciju.

U klupskom rukovodstvu su svesni ozbiljnosti problema, ali potpredsednik Nebojša Čović je tokom dana napomenuo i da neko nije dobro obavio svoj posao u klubu, jer nije razgovarao pojedinačno sa igračima o načinu rešavanja problema, ne navodeći ime onoga čija je to bila obaveza.

Bilo kako bilo, predsednik Dragan Džajić je u izjavi ''Novostima'' najavio da će narednih dana on tu obavezu uzeti na sebe.

''Ono što ću ja prvo uraditi sada je da razgovaram sa roditeljima i igračima. Posle toga znaću koje ćemo korake preduzeti'', izjavio je Džajić.

Prvi čovek Zvezde ističe da iza svega stoje interesi menadžera kojima je poručio da neće dozvoliti njihovo ''vršljanje u klubu''.

''Ako oni treba da vode politiku i sastavljaju tim, onda meni ovde nije mesto! I zato, dok sam ja u Zvezdi, to neću dozvoliti'', istakao je Džajić, a prenose ''Novosti''.

Džajić, s tim u vezi, dodaje da ni po koju cenu neće dozvoliti ni da klub uslovljavaju igrači, kako je rekao, ''ni Mićko, ni braća Srnić''.

''Moramo da ispoštujemo zahteve igrače kojima ne smemo ni dinar da zakinemo, ali ne smemo popustiti pred ucenama, ma koliko nas to koštalo'', zaključuje Džajić.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.