Zvezda - Kazni neće biti

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 28.02.2013.
18:34
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Izjava Luke Milivojevića, nezadovoljnog što nije dobio priliku da zaigra protiv Javora, podigla je ''prašinu'' u javnosti, uz sumnje u dobru atmosferu u Jankovićevoj ekipi.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda je pobedom započela prolećni deo šampionata, što je i bilo očekivano, ali nešto što se nikako nije moglo očekivati, to je javno izraženo nezadovoljstvo pojedinih igrača jer nisu dobili priliku da zaigraju.

To se prvenstveno odnosi na Luku Milivojevića, koji nije mogao da sakrije ljutnju zbog odluke trenera Aleksandra Jankovića da ga ostavi na klupi.

Milivojević je svojom izjavom iznenadio javnost, dok u Zvezdi na sve ovo pokušavaju da gledaju sa pozitivnije strane, kao veliku želju igrača da doprinesu uspesima svog kluba.

Tako se sportski direktor Stojadinović našalio kako bi Kadu možda rekao nešto još gore da su novinari ''nalateli'' na njega, obzirom da nije bio ni na klupi.

Takođe, i trener Janković tvrdi da ništa nije zamerio Milivojeviću, kao i da ovog igrača ne očekuje nikakva kazna zbog pomenute izjave.

''Razgovarali smo i siguran sam da ne postoji nikakva pozadina iza ove njegove izjave. Cilj mi je bio da nekog lakšeg i bržeg igrača uparim na toj poziciji sa Milijašem i Garido je to dobro odradio'', izjavio je Janković, a prenose ''Novosti''.


Ne propustite