Zvezda: ''Kaznom izjednačeni huligani i obični navijači''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 20.09.2012.
16:43
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

U Crvenoj zvezdi se čude odluci Disciplinske komisije FSS da ne dozvoli njihovim navijačima odlazak na gostovanja. Tvrde da ne mogu da spreče one koji to žele da odu u Kulu, ali naglašavaju da im neće organizovati odlazak.

delije-caffe.net
delije-caffe.net

Povezane vesti

Beogradski crveno-beli tako ne vide bilo kakvu mogućnost da oni budu odgovorni ukoliko njihovih navijača ipak bude na tribinama stadiona u Kuli naredne subote.

Na Marakani smatraju i da su ''disciplinci'' na ovaj način praktično izjednačili izrednike sa pravim navijačima koji ne prave incidente i da je njihovom odlukom napravljena i neka vrsta diskriminacije onih koji se deklarišu kao navijači Crvene zvezde, a nemaju krivične prijave.

"Huliganima je mesto u zatvoru, ne na tribini, ali ovom kaznom se poistovećuje huligan i običan navijač. Smatramo da se ovako kažnjavaju svi pojedinci, pa čak dolazi i do neke vrste diskriminacije, jer ako neko nosi šal crveno-bele boje, iako nema ni prekršajnu, a kamoli krivičnu prijavu, ne može da uđe na stadion. Nošenje klupskih obeležja nije merilo po kojem će se utvrditi da li je neko huligan ili ne, to je stvar lične prirode", istakli su danas u Zvezdi, a prenosi ''Mondo''.

Ne propustite