Zvezda - Ko će na štoperske pozicije?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 06.02.2014.
14:32
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Crvena zvezda rešio je goruće probleme na deficitarnim pozicijama u timu dovođenjem dvojice iskusnih štopera. Pitanje koje se sada nameće je koga će Stojanović 'upariti' na proleće ispred Bobana Bajkovića.

Povezane vesti

Iako zimski prelazni rok nije završen a ni u Zvezdi nisu potvrdili da su dovođenjem Sava Pavićevića i Dejana Kelhara završili kupovinu na 'januarskoj pijaci', jasno je da su deficitarne pozicije u zadnjoj liniji popunjene.

Zapravo, dovođenjem dvojice iskusnih fudbalera Zvezda je na svom platnom spisku dobila ukupno sedmoricu fudbalera kojima je primarni poziv pozicija centralnog defanzivca.

Spisak bi trebalo da bude skraćen nakon precrtavanja Omege Robertsa i Migela Arauha, koji su tokom leta dovedeni tek da se kaže da se kupovalo, pa će za mesto na dve štoperske pozicije na proleće konkuristai petorica fudbalera.

Čini se da su Darku Laziću i Jovanu Krneti rezervisana mesta na klupi i tribinama pošto se može očekivati da prednost dobiju iskusniji Martinović, Pavićević i Kelhar.

Ostaje da se vidi za koju će se dvojicu odlučiti Slaviša Stojanović a nije isključeno ni to da pokuša sa Pavićevićem na desnom boku a Martinovićem i Kelharom na pozicijama centralnih defanzivnih igrača.

Jedini fudbaler kome je u ovom trenutku zagarantovano mesto u Zvezdinoj odbrani je Nikola Mijailović. Popularni Džoni nastaviće da igra na poziciji levog beka, a sudeći prema onome što je pokazivao na dosadašnjim kontrolnim utakmicama, Mijailović bi mogao da bude jedan od najbitnijih šrafova Zvezdine ekipe u prolećnom delu sezone.

Koju četvoricu fudbalera bi navijači Crvene zvezde na proleće voleli da gledaju u defanzivnoj liniji?

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.