Zvezda - Kritike i Mrđi i Milijašu!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 11.11.2013.
21:10
Izvor: Sportske.net

Iako je posle meča sa Radom kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš istakao kako ne postoji problem oko jedanaesterca koji je mimo dogovora izveo (i promašio) Dragan Mrđa, u upravi ima drugačijih stavova.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Podsetimo, tokom drugog poluvremena, pri vođstvu Crvene zvezde na Vračaru od 1:0, Dragan Mrđa je insistirao da izvede jedanaesterac i reši pitanje pobednika, iako odavno postoji dogovor u ekipi da penale izvodi kapiten Nenad Milijaš.

Mrđa je ipak bio uporan, isterao je svoje, ali na kraju je njegov udarac odbranio golman Rada Filip Kljajić.

Bilo je vidljivo da je Mrđin postupak izazvao ljutnju saigrača, ali mu je posle pobede sve brzo oprošteno, što je potvrdio i kapiten Milijaš.

Međutim, tako ne misli i sportski direktor Zoran Stojadinović, koji smatra da i Mrđa i Milijaš zaslužuju kritike posle svega.

''Nedopustivo je da se na terenu samovoljno menjaju odluke trenera. Mrđina krivica je što je insistirao da izvede penal, a Milijaševa što mu je to dozvolio. Takvo ponašanje više nećemo tolerisati'', jasan je Stojadinović u izjavi koju prenose ''Novosti''.

Srećom po crveno-bele, Mrđin postupak se nije negativno odrazio na konačan ishod meča, a da kojim slučajem jeste, ovaj incident bi sigurno dobio i veće razmere.


Ne propustite