Zvezda 'magnet' za sponzore

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.09.2013.
20:27
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Crvena zvezda je od srede jača za još jednog sponzora, koji će uz crveno-bele biti u predstojećoj sezoni.

kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

U pitanju je novosadska kompanija 'Matijević', koja je, kako je saopšteno na zvaničnom sajtu Crvene zvezde, ''odlučila da finansijski pomogne klub na putu prema uspehu''.

Ozvaničenju saradnje prisustvovali su sportski direktor Crvene zvezde Davor Ristović, trener Dejan Radonjić, a ispred ''Matijevića'' vlasnik i osnivač ove kompanije Petar Matijević.

''Želimo da nas Zvezda na pravi način predstavlja na košarkaškom terenu, onako kako mi to radimo na polju ekonomije. Kompanija smo koja ulaže million i po evra godišnje u promociju prezentaciju, pa smatramo da će povezivanje našeg brenda sa brednom Crvene zvezde u tome veoma pomoći.

Nadam se da će nam Crvena zvezda biti dobar saradnik i da će nas na pravi način promovisati, a mi ćemo se odužiti tako što ćemo praviti novac, to će nam biti zajednički uspeh'',
poručio je Petar Matijević.

Davor Ristović je tom prilikom izrazio nadu da će saradnja biti uspešna i da će Zvezda na najbolji način opravdati poverenje sponzora kojih je sve više.

''Veliko nam je zadovoljstvo da, pored igračkih, dobijamo i pojačanja u sponzorskom pulu. Industrija mesa Matijević je renomirana kompanija, želim im dobrodišlicu u klub. Mi ćemo se sa naše strane potruditi da opravdamo očekivanja i nadam se da ćemo zajedničkim snagama napraviti dobar rezultat'', zaključio je Ristović.


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.