Zvezda - Nikad štrajk, nikad protiv Džaje!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 21.10.2013.
09:34
Izvor: Sportske.net

U Crvenoj zvezdi se atmosfera u poslednje vreme menja po sistemu ''toplo-hladno''. Od najava štrajka, pobune igrača, nezadovoljstva navijača, ispada huligana, usledilo je 5-1 protiv Novog Pazara, a onda i najava složne borbe ka zacrtanom cilju - osvajanju

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Slično kao posle poraza od Voždovca, kada su odgovorili ''petardom'' protiv Spartaka, fudbaleri Crvene zvezde su proteklog vikenda reagovali na sva dešavanja izazvana neuspehom pčrotiv Čukaričkog.

Ovog puta, mreža je napunjena Pazarcima, pa posle nekoliko dana prave agonije u klubu, napada huligana na imovinu fudbalera i nemušte reakcije iz kluba na taj incident, sada se na Marakani ponovo lakše diše.

U znatno boljoj atmosferi, kapiten Nenad Milijaš sada poručuje da ''dok je on kapiten, štrajka u Crvenoj zvezdi neće biti'', demantujući pritom spekulacije kako su igrači pismom stavili do znanja i da su protiv predsednika Dragana Džajića.

''Ja Džaju volim, najviše od svih u upravi. On je legenda kluba i žao mi je što ga je naše pismo pogodilo'', poručio je Milijaš.

Ipak, ovi pomirljivi tonovi sa Marakane dolaze pred sednicu Upravnog odbora, zakazanu za utorak, odnosno Skupštinu kluba, koja će se održati u petak, a na kojoj je teško izbeći nove oštre polemike, s obzirom na situaciju u klubu.

Sednica Skupštine bi mogla da bude sudbonosna, očekuju se značajne kadrovske promene, posle čega bi klub konačno trebalo da se stabilizuje na svim nivoima.

To je, za sada, samo želja navijača Crvene zvezde, koju su oni i iskazali jednim transparentom na utakmici protiv Novog Pazara, a koliko je to realno ostvariti, pokazaće naredni dani...




Ne propustite