Zvezda pogodila sa "Pitbulom"?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 10.02.2013.
22:10
Izvor: Sportske.net

Sudeći prema prvim komentarima koje je trener Crvene zvezde Aleksandar Janković dao u Antaliji vicešampion Srbije napravio je sjajan posao dovođenjem Luisa Garida na "Marakanu".

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Da li je jedan prelazni rok konačno urađen kako valja na "Marakani" pokazaće prolećni deo sezone kada Luis Garido pred navijačima bude demonstrirao svoje kvalitete ali je Aleksandru Jankoviću jedan trening i sat vremena igre protiv Lokomotive iz Tbilisija bilo dovoljno da reprezentativca Hondurasa opiše kao pun pogodak.

"Garido jeste mlad, ali je već iskusan. Fizički je izuzetno spreman i pravi je takmičar, igrač za kakvog uvek ima mesta u timu. Krasi ga veoma izraženo samopouzdanje, koje se zasniva i na tome što kao reprezentativac ima jake utakmice u nogama. Generalno, momak je izuzetno pozitivna figura i pravo pojačanje" kazao je za "Novosti" Aleksandar Janković.

Uprkos pozitivnoj oceni nakon prvog treninga i 60 minuta provedenih na terenu evidentno je bilo u duelu sa Lokomotivom da Garidu treba vremena da se privikne na sistem igre koji Janković forsira u Zvezdi ali trenera crveno-belih raduje što je "Pitbul" spreman da ispravlja greške.

"Planirali smo da Garido odigra 45 minuta protiv Gruzijaca, ali je ipak ušao ranije zbog isključenja Ožegovića. Sasvim je normalno da je teško da se odmah uklopi. Potrebno je vremena za prilagođavanje i nije problem ako neko iskače. Interesuje me da li i na koji način igrač želi da ispravlja greške, ne samo svoje, već i saigračeve. Upravo to i uočavam kod Garida" zaključio je Janković.

Narednu priliku da pokaže šta i koliko može Garido će imati već u ponedeljak, kada Zvezdu čeka najteži test do sada - duel sa Slovanom iz Bratislave. Utakmica počinje u 15 časova po našem vremenu.

Ne propustite