Zvezda - Pohvale ekipi, uskoro raspisivanje izbora

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 19.11.2012.
23:49
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Novoformirana Komisija za stabilizaciju i konsolidaciju Crvene zvezde održala je u ponedeljak svoj drugi sastanak. Uz osvrt na uspeh u večitom derbiju, formirane potkomisije i odlučeno da izbori budu raspisani najkasnije do 14. decembra.

Povezane vesti

Kako je saopšteno na zvaničnom sajtu Crvene zvezde, članovi komisije ''izrazili su zadovoljstvo rezultatom postignutim u 143. 'večitom derbiju', pohvalivši pritom kako ekipu tako i atmosferu u čitavom klubu, a posebna zahvalnost izražena je navijačima Crvene zvezde na podršci tokom čitave utakmice''.

Što se tiče dnevnog reda sednice, razmatrala se finansijska situacija u klubu, usvojen je prvi izveštaj na osnovu do sada prikupljenih informacija.

Takođe, usvojen je i predlog o formiranju dodatnih potkomisija - za sportska pitanja, strategiju i organizaciju, bezbednost i logistiku, odnosno za Statut.

Sportska pitanja – Dragan Džajić, Zoran Stojadinović, Slaviša Kokeza
Strategija i organizacija – Petar Škundrić, Branko Radujko, Predrag Ćulibrk
Bezbednost i logistika – Dragan Džajić, Ivica Tončev
Statut – Petar Škundrić, Aleksandar Antić, Miodrag Lemajić.

Na kraju, odlučeno je da se izbori za nove organe rukovođenja klubom budu raspisani najkasnije do 14. decembra, a održani najkasnije 90 dana posle raspisivanja.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.