Zvezda - Sa Stojanovićem na titulu!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 24.06.2013.
22:45
Izvor: Sportske.net

Slaviša Stojanović konačno je i zvanično izabran za novog šefa stručnog štaba Crvene zvezde i od utorka bi trebalo da počne sa radom na pripremama u Sloveniji.

Povezane vesti

Još za vikend je bilo jasno da će Slaviša Stojanović naslediti Rikarda Sa Pintua na klupi Crvene zvezde, ali je tek u ponedeljak usmeni dogovor potvrđen i pismenim.

Da će upravo Stojanović biti šef struke Crvene zvezde u narednoj sezoni, potvrđeno je na sednici Upravnog odbora kluba, pa sada ostaje da se vidi da li će već na prepodnevnom treningu u utorak početi sa radom.

Za to vreme, fudbaleri Crvene zvezde odradili su prva dva treninga od dolaska u Sloveniju, pod vođstvom aktuelnih članova stručnog štaba Miodraga Radanovića i Bratislava Živkovića, ali prema informacijama izveštača portala redstarbelgrade.info, treninzi su protekli u možda i previše laganom ritmu.

''Novosti'' prenose da će Slaviša Stojanović u Zvezdi raditi za duplo manju platu nego Rikardo Sa Pinto, ali to ne znači da će ambicije kluba sa Marakane u narednoj sezoni biti skromnije.

''Novi trener mora da zna da u Zvezdu dolazi da osvaja trofeje, a ne da se bori za opstanak'', prenose ''Novosti'' izjavu sportskog direktora Zorana Stojadinovića.

Dakle, u Zvezdi suštinski ništa novo, ponovo kreću priče o maksimalnim ambicijama ekipe, a dokle će crveno-beli stići u ostvarenju tih ciljeva teško je proceniti u ovom trenutku...

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.