Zvezda se zahvalila Stefanoviću

Autor: Miloš Marković
ponedeljak 27.08.2012.
14:43
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbalski klub Crvena zvezda oglasio se povodom ostavke generalnog sekretara kluba Đorđa Stefanovića koji iz zdravstvenih razloga napušta svoju funkciju.

Povezane vesti

Generalni sekretar se danas i zvanično obratio medijima kako bi potvrdio odluku da napusti ulogu generalnog sekretara kluba sa Marakane.

Koa što je i najavljeno, Stefanović iz kluba odlazi iz zdravstvenih razloga.

„Ne želim da budem patetičan, ali iz Zvezde odlazim zbog ozbiljnih zdravstvenih problema koje moram da rešim. Smatram da sam u svom poslu bio oduvek iskren i korektan. U takvom maniru ću i reći da smatram da uprava na čelu sa Vladanom Lukićem nije dobila respekt koji je zaslužila. Dosta je, blago rečeno, neistina izrečeno poslednjih dana i meseci na naš račun, ali obzirom na transparentnost koju smo oduvek praktikovali, mislim da to nije u redu.“, rekao je Stefanović.

Odlazeći sekretar je podvukao da je uprava Crvene zvezde imala pozitivno poslovanje u poslednje tri godine.

„Doveli smo sponzore koji su u klub uložili milione, oživeli smo omladinsku školu, isplatili preko 50 igrača i trenera čija smo potraživanja zatekli po dolasku.“

„Novac koji smo prihodovali trošili smo na četiri stvari, na vraćanje dugova, deblokadu računa, isplaćivanje zarada i dugova prema UEFA. Takođe, izborili smo se za bolje odnose sa Fudbalskim savezom Srbije i to su sve faktori koji govore o pozitivnom poslovanju u prethodnom periodu.“, istakao je Stefanović.

Uz nadu i želju da će tim Crvene zvezde, za koji kaže da je vredan nekoliko desetina miliona, osvojiti titulu ove godine, Stefanović podvlači da je ponosan na svoj rad.

„Trudio sam se da celog sebe unesem u posao, uostalom šta sam više Zvezdi mogao da dam od svog zdravlja.“, rekao je on.

Iz kluba su se zvanično zahvalili Stefanoviću za sve što je dao klubu i naglasili da će Upravni odbor i Odbor za hitna pitanja vrlo brzo imenovati novog generalnog sekretara kluba.


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.