Zvezda - Stojadinović podrška Sa Pintu protiv Radničkog!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 24.03.2013.
12:24
Izvor: Sportske.net

Ideja da bude uz šefa struke na klupi tokom utakmica, a koja sportskom direktoru Crvene zvezde nije prošla kod Aleksandra Jankovića, ipak će biti realizovana sada, kada je na klupi crveno-belih Portugalac Sa Pinto.

Povezane vesti

U iščekivanju nastavka Superlige i debija novog trenera Rikarda Sa Pinta, crveno-beli neumorno rade na ispunjavanju zadataka od strane novog šefa struke.

U subotu su odigrali i jedan kontrolni meč, podeljeni između sebe, gde je jedna ekipa bila sastavljena uglavnom od omladinaca, a druga od fudbalera koji konkurišu za prvi tim. 

Istovremeno, sportski direktor crveno-belih Zoran Stojadinović otkrio je ''Žurnalu'' da Sa Pinto neumorno radi, prosto mu se ne ide sa stadiona, a za uzvrat sportski direktor će mu biti još jedna podrška na klupi tokom prvenstvenih mečeva u nastavku sezone.

''Rikardo mi je predložio da budem sa njim na klupi na debiju protiv Radničkog iz Kragujevca. Što se mene tiče, nema problema - svi smo u službi Zvezdinog napretka'', poručuje Stojadinović u izjavi ''Žurnalu''.

Podsetimo, Stojadinović je nešto slično predlagao i Aleksandru Jankoviću, koji je to odbio pred duel sa Pazarcima.


Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.