Zvezda - Stojanović odabrao putnike za Švajcarsku

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 04.07.2013.
17:53
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović odredio je 24 fudbalera na koje računa za predstojeći turnir u Švajcarskoj. Među putnicima i najnovija pojačanja - Ninković i Kovačević.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Zvezdina ekspedicija u petak u prepodnevnim časovima putuje u Švajcarsku, tačnije u Granham, gde će biti učesnioci tradicionalnog, 51. po redu Uhren Kupa.

Kao što je poznato, uz Zvezdu učestvuju i Bazel, Grashopers i nemačka Fortuna iz Dizeldorfa, a šef stručnog štaba crveno-belih Slaviša Stojanović odredio je imena fudbalera, njih ukupno 24, na koje će računati za ovaj turnir.

Na spisku putnika se nalaze sledeći fudbaleri: Bajković, Vesić, Vešović, Lazić, Jovanović, Marinković, Mladenović, Krneta, N. Mijailović, Milijaš, Milivojević, Savićević, Kasalica, Mirić, Ahčin, Mudrinski, Dauda, Mihajlović, Đorđević, Pečnik, Ninković, Đuričković, Ožegović i Kovačević.

Prema rasporedu, prvi rival Crvenoj zvezdi biće Grashopers u subotu, 6. jula, a dva dana kasnije na programu je duel sa Bazelom. Oba meča počinju u 19 časova i 30 minuta.

Ne propustite