Zvezda - Strepnja i nada...

Autor: Darko Mitrović
utorak 20.05.2014.
10:38
Izvor: Sportske.net

U senci brojnih informacija vezanih za katastrofalne poplave u Srbiji i regionu, Crvena zvezda iščekuje odluku UEFA o mogućoj kazni zbog famoznog ''kršenja finansijskog fer pleja''. Odluka bi trebalo da se donese u toku dana, ali kakva god da bude, Zvezda

Povezane vesti

Ipak, najvažnije je videti kakvu će odluku doneti organi UEFA pošto im je rukovodstvo Crvene zvezde dostavilo svu traženu dokumentaciju po pitanju finansija u proteklom periodu, kao i plan rešavanja pitanja zaostalih dugovanja.

Posle sastanka u Nionu 6. maja, na Marakani se mogao osetiti blagi optimizam i vera da će crveno-beli izbeći eliminaciju iz evro-takmičenja naredne sezone, što je, na primer, nedavno zadesilo ukrajinski Metalurg.

Svi veruju da se takav scenario neće ponoviti u slučaju nekadašnjeg prvaka Evrope, ali je jasno da će Zvezda ipak morati da se suoči sa nekom vrstom kažnjavanja.

Dakle, procene su optimistične, a da li će se pokazati i kao ispravne, znaćemo u toku dana.

Ali, tu za Zvezdu neće biti predaha, jer će do kraja maja morati da ispuni i drugi uslov - da izmiri sve dospele obaveze prema klubovima i bivšim igračima koji su zbog dugovanja prijavili klub nadležnima, kako bi konačno klub sa Marakane dobio licencu za nastup na evropskoj sceni.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.