Zvezda u nedelju dobija trenera

Autor: Darko Mitrović
subota 22.06.2013.
23:39
Izvor: Sportske.net

Vremena za čekanje više nema, na Marakani u nedelju moraju da prelome oko izbora novog šefa stručnog štaba. Predlog spreman, očekuje se usvajanje i promocija.

Povezane vesti

Crvena zvezda je već tri dana bez trenera, igrači treniraju pod vođstvom dosadašnjih pomoćnika Rikarda Sa Pintua, Ivice Momčilovića i Bratislava Živkovića, ali pravi rad može da usledi tek kada se razreši pitanje novog šefa stručnog štaba.

Konačno bi taj problem mogao da bude rešen u nedelju, kada bi sportski direktor Zoran Stojadinović trebalo da iznese svoj predlog, a da ga onda rukovodstvo usvoji, ili pronađe neko novo rešenje.

Stojadinović je ''Novostima'' potvrdio da je spremio predlog, za sada ne želi da ga otkriva javnosti, iako se u medijima spekuliše da se radi o slovenačkom stručnjaku Slaviši Stojanoviću.

''U nedelju imam sastanak s predsednikom Džajićem, potpredsednikom Kokezom, verovatno i sa Ivicom Tončevim i tada ću izneti svoj predlog. Ne znam da li će novi šef stručnog štaba biti s ekipom pre polaska za Čatež, ali priključiće se u Sloveniji, najkasnije u ponedeljak'', ističe Stojadinović.

U svakom slučaju, ko god da dođe na klupu Crvene zvezde, neće imati mnogo vremena za formiranje tima koji će ovog leta startovati u kvalifikacijama za Ligu Evrope.Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.