Zvezda - Zeleno svetlo za Mrđu!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 17.07.2013.
10:45
Izvor: Sportske.net

Upravni odbor Crvene zvezde navodno je dao "zeleno svetlo" da se krene u pregovore sa Draganom Mrđom kako bi se nekadašnji reprezentativni napadač vratio na "Marakanu".

Povezane vesti

Nakon svega što im je ponuđeno, i što su sami uspeli da pronađu na fudbalskom tržištu, čelnicima Crvene zvezde Dragan Mrđa deluje kao najbolje rešenje da se nadomesti nedostatak u špicu napada nastao povredom Đorđa Rakića.

Kako je odbačena mogućnost da Prins Tejgo obuče crveno-beli dres, Mrđa je kao "slobodan agent" delovao idealno jer je sa njim potrebno dogovoriti samo lične uslove ugovora.

Bivši napadač Vojvodine u ponedeljak je zvanično postao slobodan igrač a u Zvezdi su dali "zeleno svetlo" da se krene u pregovore sa njim.


Početkom nedelje postalo je jasno da na "Marakani" nije poželjan Stefan Babović ali ni Aleksandar Katai koji je trebalo da stigne na pozajmicu iz Olimpijakosa.

U Zvezdi decidirano odbijaju da razigravaju tuđe igrače a pored toga na poziciji koju igra Aleksandar Katai prisutan je Vukan Savićević kome treba pružiti šansu, smatraju u Ljutice Bogdana.

Ostaje da se vidi hoće li crveno-beli uspeti da dogovore saradnju sa Draganom Mrđom koji je karijeru počeo u crveno-belom dresu, ali mu za pet godina boravka na "Marakani" nije ukazana prava prilika da se dokaže.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.