Zvezdi tri dana "fore" da ubedi "pobunjenike"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 13.06.2013.
22:17
Izvor: Sportske.net

Arbitražna komisija Fudbalskog saveza Srbije nije donela konačnu odluku po zahtevima za raskid saradnje koje su podneli fudbaleri Crvene zvezde, pa vicešampion Srbije ima još tri dana "fore" da ubedi, još uvek, svoje igrače da odustanu od postupka.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Iako je Arbitražna komisija FSS danas zasedala po pitanju zahteva za raskid saradnje koje su podneli fudbaleri Crvene zvezde, klubu iz Ljutice Bogdana dato je još tri dana da izgladi nesuglasice sa "pobunjenicima" (čitaj plati dugovanja) i tako ih ubedi da odustanu od daljeg procesa.

Za sada je izvesno da braća Slavoljub i Dragoljub neće ni pokušati da se dogovore sa Crvenom zvezdom jer žele da igraju u Čukaričkom, što je potvrdio i njihov menadžer Stevan Miković.

Miković je kazao da Srnići nisu prihvatili ponudu Zvezde iako je ona bila pristojna i da je iz tog razloga on završio saradnju sa njima.

"Da. Poneli su se loše prema Crvenoj zvezdi, posle korektne ponude. Niko ne može da ti garantuje da ćeš igrati, imaš mogućnost na pripremama da se dokažeš. Posle takvog poteza naša saradnja nije moguća. Neka im bude menadžer ko god hoće" kazao je Miković za "Sportski žurnal".

U slučaju Srđana Mijailovića i Aleksandra Pantića prostora za dogovor i dalje ima, pitanje je samo koliko je Zvezda u mogućnosti da izađe u susret toj dvojici fudbalera i koliko su oni spremni da čekaju na svoje zaostale zarade.

"Nisam povukao tužbu. Para sam primio koliko je klub mogao da se snađe, znam kakva je finansijska situacija. Zaboleo me je odnos u poslednjih šest meseci. Nismo ni Mićko, ni ja, više klinci, pa da se tako ponašaju. Ostajem pri tužbi, ali ću sigurno bar još jednom pričati sa čelnicima" kazao je Pantić.

Zvezda bi najviše izgubila ukoliko Arbitražna komisija odluči da Mijailoviću dozvoli raskid saradnje na štetu kluba. U tom slučaju, Zvezda bi inkasirala oko pola miliona evra, na konto kompenzacije za razvoj igrača, umesto potencijalnih 2 miliona na koliko se procenjuje vrednost mladog veznog fudbalera.

Ne propustite