Zvezdina ''šetnja'' Ljubljanom!

Autor: Darko Mitrović
subota 05.01.2013.
20:53
Izvor: Sportske.net

Seriju teških mečeva početkom 2013. godine, košarkaši Crvene zvezde započeli su na najbolji način. U Ljubljani bez većih problema savladana domaća Olimpija, što je četvrti uzastopni trijumf crveno-belih u ABA ligi.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Kako su završili prošlu, košarkaši Crvene zvezde su započeli i novu godinu - pobedom!

Crveno-beli su u meču 16. kola ABA lige slavili protiv Olimpije u Ljubljani sa ubedljivih 70:56, posle bolje igre tokom čitavog meča.

Izuzev par uvodnih minuta, kada je blaga prednost bila na strani Ljubljančana, ceo meč je protekao u sigurnom vođstvu ekipe Vlade Vukoičića.

Već početkom druge četvrtine, Zvezda je stekla dvocifrenu prednost (26:16) i domaći se do kraja nisu značajnije rezultatski približili.

Konačnih ''plus 14'' pokazuje pravu sliku onoga što se dešavalo na parketu, Zvezda je zasluženo pobedila i još jednom potvrdila kvalitet za najviše domete ove sezone.

Igor Rakočević je bio najefikasniji sa 23 poena, Boris Savović je upisao 13, a kod domaćih donekle su se istakli Bejns sa 13 i Raniko sa poenom manje.

U prethodnim mečevima subotnjeg programa najviše pežnje privukli su pobeda Igokee nad Radničkim i poraz Cedevite od Splita, a od 21 čas igra se još jedan derbi - Partizan je u Pioniru dočekao Cibonu.


Ne propustite