Zvezdine dečije bolesti...

Autor: Beta Beta
četvrtak 01.08.2013.
22:02
Izvor: Beta

Fudbaleri Crvene zvezde žale za greškama koje se uporno ponavljaju, ali i veruju da mogu da ostvare uspeh u revanšu protiv ukrajinskog tima.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Strelac jedinog gola za Crvenu zvezdu u današnjem porazu od fudbalera Černomoreca, Vukan Savićević rekao je da je siguran da će njegova ekipa proći u sledeću rundu ako ne primi pogodak u revanšu u Beogradu.

"Trebalo je u prvom da ih napadnemo kao na početku drugog poluvremena. Vraćamo se kući da se odmorimo, uspemo li da zadržimo mirnu mrežu siguran sam da ćemo proći dalje jer ćemo im dati dva gola", rekao je Savićević novinarima posle utakmice u Odesi.

Zvezda je izgubila u gostima od Černomoreca sa 3:1 u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Miloš Ninković je istakao da Zvezda prima golove "kao deca".

"Videlo se da su fizički spremniji, ali smo pokazali da možemo da igramo sa njima. Primamo golove kao deca, znali smo gde preti opasnost, ali ništa nismo uradili povodom toga. Brine me što smo ponovili greške sa Islanda, a uliva mi nadu igra iz drugog poluvremena", istakao je Ninković.

Desni bek Marko Vešović, koji je napravio penal za treći gol Černomoreca, ocenio je da je sudija imao različiti kriterijum i da njegovoj ekipi nije dosudio "dva čista jedanaesterca".

"Penal nije postojao, sudija je imao različiti kriterijum, nama nije svirao dva. Sasekao nas je u zlo vreme, ali možemo dalje. Primali smo golove iz grešaka, možda će da zvuči malo nelogično, ali oni osim tri gola nisu uradili ništa specijalno. Imamo velike šanse, trebalo bi da ispravimo greške", kazao je Vešović.

Napadač Filip Kasalica istakao je da je nezadovoljan sudjenjem na utakmici u Odesi.

"Ne znam da li da komentarišem suđenje, meni je dao žuti karton za simuliranje, a na drugoj strani u istoj situaciji njima je dosudio penal. Prvo poluvreme smo odigrali loše, nisam iskoristio veliku priliku pa smo primili dva izuzetno naivna gola", rekao je Kasalica.

Golman crveno-belih Boban Bajković kazao je da njegova ekipa treba da bude pametnija u revanšu.

"Na trenutke je bilo dobro, na momente loše. Izgubili smo, ništa strašno, možemo da ih eliminišemo samo treba da budemo pametniji nego u Odesi", naveo je Bajković.

Revanš će se igrati sledećeg četvrtka u Beogradu.

Ne propustite