Zvezdinim navijačima 400 ulaznica, Novi Pazar im ne garantuje bezbednost!?

Autor: Darko Mitrović
utorak 15.04.2014.
20:22
Izvor: Sportske.net

Posle današnjeg sastanka predstavnika Novog Pazara i Crvene zvezde sa organima bezbednosti, domaćin predstojeće utakmice obavestio je jasvnost da je odobreno 400 ulaznica za gostujuće navijače, ali je predstavnik Crvene zvezde naglasio da klub sa Marakane

Povezane vesti

Dva dana uoči derbija 24. kola Superlige, utakmice između Novog Pazara i Crvene zvezde, održan je sastanak na temu bezbednosti ovog duela koji nosi i onu neslavnu etiketu meča ''visokog rizika''.

Navijačima Crvene zvezde odobreno je 400 ulaznica, a tim povodom Upravni odbor FK Novi Pazar se oglasio saopštenjem koje prenosimo u celini.

''UO FK Novi Pazar odobrio je 400 ulaznica za navijače FK Crvena zvezda. O ovoj odluci su na današnjem sastanku obavešteni prisutni prestavnici MUP-a, tužilaštva, žandarmerije, komesar za bezbednost FSS i komesari za bezbednost oba kluba.

Nakon toga svi prisutni doneli su zaključak da je jedini mogući način za bezbedno organizovanje utakmice 24.kola JSL između FK Novi Pazar i FK Crvena zvezda ako FK Crvena zvezda organizuje dolazak svojih navijača u skladu sa važećim pravnim propisima. U suprotnom pojedinačan dolazak gostujućih navijača ne bi bio bezbedan.

Komesar za bezbednost FK Crvena zvezda obavestio je sve prisutne da FK Crvena zvezda neće organizovano voditi svoje navijače.

O ovome smo i pismeno obavestili FK Crvena zvezda i zatražili u pisanom obliku zvanični stav kluba da dostave do 17h, danas. Imajući u vidu da FK Crvena zvezada nije na naš zahtev odgovorila do 19h, FK Novi Pazar ne može garantovati bezbednost gostujućih navijača'', piše u saopštenju Upravnog odbora FK Novi Pazar.

Ne propustite

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.