Zvezdo, Evropa greške ne prašta...

Autor: Miloš Marković
utorak 06.08.2013.
21:46
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde su svesni da greške iz Odese ne smeju da se ponove ukoliko se želi do prolaska u narednu rundu i uspešnog rezultata protiv Černomoreca.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Crvena zvezda u četvrtak igra meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, na 'Marakani' se igra revanš protiv Černomoreca.

Ukrajinci su na domaćem terenu ostvarili prednost od 3:1, prednost koja je došla kao rezultat neprihvatljivih grešaka.

Upravo je o greškama govorio i kapiten crveno-belih, Nenad Milijaš koji ističe da 'Evropa greške ne prašta'.

"Meč u Ukrajini bio je veoma težak."

"Za rivala imamo kvalitetnu ekipu koja nas je savladala istina previsokim rezultatom s obzirom na prikazano na terenu. U evropskim takmičenjima se greške ne praštaju. Mi smo imali možda i više pravih prilika za gol, ali ih nismo iskoristili, oni svoje jesu. Zbog svega toga, očekuje nas težak zadatak, ali smatram da nismo bez šansi.",
istakao je Milijaš.

Na greške, koje je sam opisao kao 'dečije', još jednom se osvrnuo i Miloš Ninković.

"Ako u revanšu uspemo da ispravimo propuste koje smo pravili u prvom susretu, mislim da imamo realne šanse da pobedimo i anuliramo njihovu prednost."
, rekao je Ninković.

Oba fudbalera Crvene zvezde, i kapiten Milijaš, i novajlija Ninković, slažu se u veri da Crvena zvezda ipak može do uspeha.

"Verujem da možemo da pobedimo sa 2:0 ili 4:1. Pružićemo maksimum da prođemo u narednu rundu kvalifikacija. Šansa nije ogromna s obzirom na rezultat iz Odese, ali igramo pred našim navijačima i sigurno da postoji."
, ističe kapiten.

Da će navijači odigrati važnu ulogu, mišljenja je i Ninković.

"Siguran sam i da će nam pred našim navijačima biti mnogo lakše da dođemo do željenog rezultata. Uveren sam u njihovu podršku. Uostalom, bili su uz nas i u Ukrajini, i ne vidim razlog zašto tribine Marakane ne bi bile pune i u revanšu.", rekao je.

Utakmica na 'Marakani' se igra u četvrtak veče.

Ne propustite