Ako ste ''normalan svet'', onda je normalno i preći iz Zvezde u Partizan. I obrnuto...

Autor: Darko Mitrović
nedelja 11.03.2018.
10:54
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Evo najnovijeg slučaja.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

U fudbalu bi to bila ''transfer bomba'', mediji bi danima pisali o ovome, navijači bi svojim reakcijama ''zapalili'' društvene mreže, ali kada je odbojka u pitanju, to je sve ''kul''.

O čemu se radi?

Najtrofejniji trener Crvene zvezde Duško Nikolić, koji je sa crveno-belima osvojio dve triple krune prešao je nedavno na klupu - Partizana, koji se ove sezone takmiči u nižem rangu takmičenja, Prvoj ligi Srbije i bori se za povratak u elitu posle prošlogodišnjeg ispadanja iz Superlige.

Crno-beli trenutno zauzimaju drugo mesto na tabeli, iza valjevskog VA-014 Gorenje, a juče su na svom parketu savladali Futog sa 3:1.

Govoreći na temu prelaska iz Zvezde u Partizan, Duško Nikolić je u izjavi ''Novostima'', između ostalog, rekao jednu sjajnu rečenicu.

''Mi smo normalan svet, na sve to gledamo prirodno, kod nas nema ostrašćenosti, prejakih emocija, to su i klubovi koji su uvek jedan drugom pomagali u teškim situacijama'', istakao je Nikolić.

Inače, oni koji dugo prate odbojku, znaju da Duško Nikolić već dugo pripada tom ''normalnom svetu'', s obzirom da je kao igrač tokom devedesetih nastupao za Partizan, a da je pred kraj igračke karijere otišao u Zvezdu i tamo se kasnije izgradio i kao trener.

Sada je ponovo crno-beli, a u Zvezdi su ovu njegovu odluku najnormalnije prihvatili.

''Pre nego što sam preuzeo Partizan, otišao sam u Crvenu zvezdu da ih obavestim, a oni su mi rekli: 'Samo napred, guraj'. Imam prijatelje u oba kluba'', otkrio je Nikolić.

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zdenkomen
Sunday, 11.03.2018
15:50

Tamo gde nema velikih para nema ni ostrašćenosti, normalno se razmišlja i sport je na prvom mestu. Naravno tu nema ni političara, pa sve ide normalnim tokom. Lepo je čuti i videti i ovakav primer u Srbiji, ali u fudbalu nema šanse. Zaključak: pare ljude kvare.