Bošković: "Ovo je bilo potpuno ludilo"

Autor: Sportske Net
petak 03.09.2021.
21:15
Izvor: Sportske.net

Pod utiscima su odbojkašice.

BETAPHOTO/ODBOJKASKI SAVEZ SRBIJE/DS
BETAPHOTO/ODBOJKASKI SAVEZ SRBIJE/DS

Povezane vesti

Posle spektakularnog polufinalnog meča i pobede Srbije nad Turskom, za "RTS" govorile su i glavne akterke ovog trijumfa. 

Kapitenka tima Maja Ognjenović bila je veoma ponosna na svoje saigračice.

"Kao što smo i očekivali, meč je bio krajnje neiuvestan. Turkinje su bile toliko motivisane da nas pobede, otuda i ta njihova prevelika želja u prvom setu, videlo se da su išle iz sve snage i na sve ili ništa. Videlo se po servisu, napadu, po želji do poslednje lopte, ali sam vrlo ponosna na svoj tim, jer smo uspele u drugom setu da dođemo do naše igre", rekla je Maja i dodala:

"Ja sam u dubini duše znala da prvu utakmicu koju budemo igrale sa ozbljinijim protivnikom, što Turska jeste, da će naša igra biti značajno bolja, podići igru na viši nivo i to smo i pokazle. Ispoštovano je sve što smo se dogovorile. Normalno je da je bilo oscilacija, jer je veliki ulog", dodala je ona.

"Arena je izgledala i zvučala drugačije, živimo u vremenu pandemije, ali sigurna sam da su se gledaoci zaželeli ovakvih dešavanja. Danas su navijači bili od ogromnog značaja i zahvaljujem im se i pozivam ih da dođu u subotu", zaključila je Ognjenovićeva.

Tijana Bošković, koja je upisala 37 svojih poena na današnjem meču uz oboren rekord u brzini servisa, rekla je da ipak timska pobeda najvažnija.

"Ne bih da pričam o mojim poenima, ovo je bilo potpuno ludilo. Ponosna sam kako smo napravile preokret i završile meč. Jedva čekam treće uzastopno finale. Hvala publici što je došla da nas podrži, želim da sutra došu u još većem broju, stvarno nam znači", izjavila je Boškovićeva. 

Ne propustite