Kovaču istekao ugovor, Gajić želi da ostane

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 11.01.2020.
10:26
Izvor: Sportske.net

Slobodan Kovač će najverovatnije nastaviti sa poslom u reprezentaciji Srbije i nakon kvalifikacionog turnira u Berlinu.

BETAPHOTO/CEV/Jean-Marie Hervio/DS

Povezane vesti

Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić je istakao da želi Bobu Kovača i u nastavku na kormilu reprezentacije Srbije. Njemu je nakon ovog turnira istekao ugovor.

"I pre odlaska na kvalifikacioni turnir rekao sam Bobi da ne brine. Normalno je da nastavi započeti posao. Dakle Kovač ostaje, ako hoće", rekao je Zoran Gajić za "Novosti".

Potom se Gajić osvrnuo na nedavno završeni turnir kvalifikacija za Olimpijske igre.

"U Evropi ima devet selekcija, među kojima odlučuju nijanse. Možeš da budeš pravi, ali ako ostaneš bez jednog ili dvojice glavnih igrača, padaš na deveto mesto. Toliko su selekcije ujednačene i tek sam u Berlinu postao svestan koliko je veliko zlato osvojeno u Parizu. Našu igru ne mogu nikako da komentarišem. Uroš Kovačević je došao povređen, stegao je zube, igrao, ali nije mogao da smečuje kako zna, samo je kuvao ili prebacivao loptu. Ivović se ukočio, nije mogao da pomogne, rovit je i Atanasijević, koji je odmah otišao u Peruđu zbog terapija. Jednostavno, takvi su došli iz klubova, Kovač ih nije povredio, a bilo je malo vremena da se oporave", rekao je Gajić za "Novosti".

Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.

avatar
REV
Saturday, 11.01.2020
11:33

Obavezno da ostane! KOkoškov, KOvač, Savić plus (jednog lepog dana aBd) Jokanović i Vranješ...